Bejelentés


Ne álmodd az életed,éld az álmaid!!!!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Dinner and 1 day with Randy Gage

 

  

 Még több fotó,elérhetőség és videó ( http://www.youtube.com/watch?v=6Qm0PBgiohM ) az 

ENGLISH WEBPAGE www.millionairesrecord.wordpress.com oldalon!

Hello!

Sok milliárdos ember él a Földön, akik,ugyan úgy néznek tv-t, hallgatnak rádiót és olvasnak újságot,mint mindenki más. A mi célunk az, hogy a rekordkísérletünk híre,eljusson ahhoz a milliárdos emberhez,aki látja a mögöttes tartalmát.Nem kell hogy elhidd,sikerrel járunk, csak arra kérlek,ha tudod küld el ezt a honlapot barátaidnak, hogy nagy hír kerekedjen belőle az egész világon. Olvasd el kérlek a velünk készült interjút, amiből, minden infomációt megtudhatsz rólunk, és a hatalmas és egyben őrült üzleti reklám ötletünkről.Legyen szép napod! Üdv.Balázs és Reni

 

Interjú Vadász Renátával és Csurgó

Balázzsal
  

Pár hónappal ezelőtt megismertünk egy Los Angelesben élő magyar házaspárt Vadász Renáta és Csurgó Balázs személyében. Pozitívak, nagyon helyén van a szívük és az eszük! Hatalmasat álmodtak, és bátran, kitartóan haladnak céljaik megvalósítása felé. Volt szerencsénk tőlük hallani a történetüket. Tündériek, kis őrültek, de mindent megtesznek azért, hogy sok embernek segítsenek a pozitív gondolkodással. Renáta a könyvét írja, Balázs feltaláló. Elhatároztuk, hogy készítünk velük egy interjút, hogy mindenki megismerhesse őket, álmaikat, és sikertörténetüket.

Meséljetek kicsit magatokról és arról, mikor jutottatok arra a döntésre, hogy kiléptek a mindennapok mókuskerekéből, és az álmaitok megvalósításával foglalkoztok?

 

Igazából mi mindig is különcök voltunk, pont ezért alakult úgy, hogy 2003 augusztusában találkoztunk. Úgy gondoljuk, nincsenek véletlenek. Azóta 8 év telt el és boldogok vagyunk. Köztudott, hogy a hasonló emberek vonzzák egymást. Sok mindenen keresztülmentünk már, ami minden alkalommal erősebbé tette a szerelmünket. Kaptunk az élettől hideget, meleget egyaránt, de a gyémánt is nyomás alatt születik. Az igazi változás 2007-ben történt. A sok stressz miatt annyira hullott a hajam, hogy felkerestünk egy haj analitikus hölgyet, aki rengeteg csodás gyógysampont adott. Búcsúzáskor pedig szimpátiáját kifejezve a kezünkbe adott egy DVD-t, amin a The Secret felirat állt. Azt mondta, ez egy kiút a gondokból, ha hagyjuk. Végül aláíratta velünk az emlékkönyvét azzal a feltételezéssel, hogy ez még a jövőben sokat érhet. Úgy legyen… mondtuk neki, és hazamentünk. Rá 2 hétre néztük meg a filmet, és alkalmazni kezdtük a látottakat. Ekkor kezdődtek a változások.Az egyik ismert közösségi oldalon a sikertörténetetekről lehet olvasni. Elmesélnétek, hogyan is történt?

 

Amikor eldöntöttük, hogy Amerikába megyünk, nem tudtuk mire is vállalkozunk igazán. Hatalmas reményekkel és 2 utazó táskával megérkeztünk 2009. december 1-jén Kanadába, Torontóba. A hideg csontig hatolt, pénzünk nem volt, a Magyar Nagykövetség által fizetett szállóba helyeztek el minket. Éjjelente rettegtünk, olyan szörnyű volt a környék. Verték az ajtót, késsel kergették haza a fiatalokat. Nem volt másunk, csak a remény, hogy ennél csak jobb jön, és nem történik semmi bajunk. Hazamenni nem volt miből. A pozitív gondolkodásunk mentett meg minket, hogy ne pánikoljunk be és ne adjuk fel. Minden nap hittük, hogy valami nagy durranást fogunk véghezvinni, de akkor még nem tudtuk, hogy mit. Pár hónap leforgása alatt szereztünk munkát, lakást béreltünk, és elkezdtünk félretenni. Boldogok voltunk, szórakoztunk és jól éreztük magunkat minden pillanatban. A sok kitartó pozitív gondolat, egyre több lehetőséget és ötletet sodort elénk, amiket mi észre is vettünk. Én belefogtam a könyvem írásába, Balázs pedig feltalált egy csodás terméket, amit Kínában elkezdtek gyártani. Közben már egy másik ötlet foglalkoztatott minket, ezért a gyártást abbahagytuk. Sokat vizualizáltunk és egy konkrét emberre koncentráltunk. Végül az Univerzum lehetőséget adott nekünk, hogy találkozhassunk vele, a multi-milliomos Network MLM Marketing messiással! De ez 1.8 millió forintunkba került. Amikor a lehetőség megérkezett a találkozásra, még nem volt meg a teljes összeg, de mi bátran lefoglaltuk az időpontot a vacsorára és befizettük a felét, bízva abban, hogy sikerül a pénz második felét is megszereznünk. Erre 2 hónapunk volt, vagy úszott volna a pénzünk. Minden tudásunkkal erre összpontosítottunk, és SIKERÜLT! Megvolt a vacsora, és a találkozó Miamiban. Az hogy mi is történt a beszélgetésen, az már egy másik interjú témája lehetne... de amit megálmodtunk, az VALÓRA VÁLT, és akkor nekünk ez volt a legfontosabb! Részletesen a Facebook jegyzeteimben lehet erről olvasni.Biztosan az olvasókat is érdekli, hogyan kell a legrosszabb helyzetben is okosnak és pozitívnak maradni. Ti hogyan csináltátok?

 

Minden pillanatban a jót kell megtalálni. Bármilyen helyzetbe sodor az élet, ha nem a pozitív szálakat kapjuk el, azt vesszük majd észre, hogy egyre rosszabb körülmények között kell szenvednünk és nem találunk megoldást. Például, megtörtént velünk a sok csodás esemény mellett olyan is, mikor az autóban kellett aludnunk, mert nem volt pénzünk motelszobát kivenni. Bepánikolhattunk volna, hiszen, egy idegen országban voltunk, pénz nélkül, ráadásul éjjel nagyon hideg volt. De mi nem estünk kétségbe. Azt mondtuk egymásnak a sötétben, összekuporodva a kocsi hátsó ülésén, hogy minden rendben lesz, reggelre minden megoldódik. Olyan nincs, hogy ne legyen sehogy. Egyetlen egy dolognak tudtunk abban a pillanatban hálát adni: annak, hogy volt autónk, amiben meghúzódhattunk, és magunkra zárhattuk. Lehetett volna rosszabb is, aludhattunk volna az utcán, egy padon. Erre gondoltunk, mikor azt mondtuk, minden pillanatból a pozitívat kell megtalálni, különben rosszul jár az ember. Másnap reggel korán keltünk, sikerült munkát szereznünk, és aznap ki is fizettek. Csodálatos érzés volt este egy kis motelben lefürdeni és puha ágyba feküdni!Mi volt az a pont, amikor úgy éreztétek, hajszálon múlik, hogy feladjátok, és mi erősített meg, hogy folytatnotok kell?

 

Amikor Miamiban találkoztunk a nagy MLM guruval és nem azt kaptuk tőle, amire számítottunk, az volt az a pont. Az utána következő időszak nagyon nehéz volt. Mindent egy lapra tettünk fel, úgy lelkileg és szellemileg, mint anyagilag. Másodszorra is a nulláról kellett kezdenünk. Akkor elgondolkodtunk, van-e értelme továbbra is az álmunkat kergetni. Felmerült a kérdés, mi van, ha csak küzdünk, és sosem érjük el, közben még bele is rokkanunk. Elkezdtünk visszarázódni a mindennapi emberek gondolkodásmódjába. Majdnem feladtuk, legalább is azt hittük, ennyi. De az a kis hang, minden nap ott motoszkált mindkettőnk fejében, a "mi van, ha mégis sikerül?" kérdés. Ha minden porcikáddal kívánod, hogy megvalósúljon az álmod, igazából sosem fogod tudni elengedni. Sohasem fogod tudni feladni, mert már eggyé vált veled. Ha mégis, akkor nem is akartad igazán, akkor hagyd is a csudába!
Egy hónap után az internet segítségével egyre jobb kapcsolatba kerültünk Kassai Csillával és veletek. Minden nap pozitív megerősítést kaptunk tőletek, hogy igen is jó úton járunk és nem szabad letérni. Ti nem is tudtatok róla, de nagyban hozzájárultatok a meditációs üzeneteitekkel és a magyarországi turnétokkal, és Csilla a csodálatos és tanulságos előadásaival ahhoz, hogy visszatérjünk a helyes útra. Igazából le sem tértünk róla, csak kisebb lángon égtünk. De itt most meg is ragadjuk az alkalmat, hogy kifelyezzük hálánkat nektek és Kassai Csillának.
Sok most már boldog ember köszönheti nektek gyógyulását! Úgy segítetek az embereknek, hogy nem is gondoljátok. Köszönjük! Akik pedig a gyógyulás útján járnak, ne adják fel soha! A kitartó vizualizálás meghozza az eredményt!Ezt mi akkor valóban nem tudtuk, de nagy örömmel halljuk. Mi volt az a másik ötlet, amivel bevonzottátok a sikeres és gazdag üzletembert és ez hogyan jutott eszetekbe?

 

Mindig is csodálattal néztem azokat az embereket, akik valami nagyot álmodtak és azt meg is valósították. Például létezik olyan étterem, ahol a világ legdrágább menüje kapható. És sok más, "a világ legdrágább" kategória is létezik. Mi is köztük szeretnénk lenni, ezért kitaláltuk, hogy célozzuk meg a multi-milliárdosokat és az ő igényeiket próbáljuk meg kielégíteni. Nem gyötörtük magunkat a gondolkodással, egyszerűen csak tudtuk, hogy ezt akarjuk. Eszünkbe jutott, hogy egy olyan reklám lehetőséget kellene kitalálni, ami a világon még nincs, egyedi, megismételhetetlen és körbejárja az egész bolygót. Viszont azt is tudtuk, hogy nagy hírt csak botránnyal, vagy valami meghökkentő dologgal lehet elérni. A botrány hír értékű, hetekig minden média ezzel foglalkozik, egy reklám viszont pár perces, nem megy minden médiában és valójában nem is figyelnek rá az emberek. Egyik nap, mikor a töménytelen mennyiségű 1 centest dobáltam ki a pénztárcámból, eszünkbe jutott, hogy ha Amerika legkisebb pénzét (egy 1946-os 1-centest, amibe bele lesz gravírozva a nevünk) 100 millió dollárért eladnánk, az egész világ meghökkenne. Az összeg elég hatalmas ahhoz, hogy botrányos legyen, de nem túl nagy egy multi-milliárdosnak, aki a folyamatos fejlődésre és gyarapodásra törekszik. Minden gazdag, nagyon gazdag ember egyre többet és többet akar. Ez természetes folyamat. Viszont bármennyi pénze van, nincs rá lehetősége és módja, hogy mindenhol egyszerre őt és a cégét reklámozza, ezzel még nagyobb vagyonra szert téve. De nekünk, már megvan a sikertörténetünk, hogy hogyan álltunk talpra a semmiből és hogy jutott eszünkbe ez a páratlan reklám lehetőség. Velünk kerek a történet, és ezzel az egész világnak be tudjuk bizonyítani, hogy pusztán a gondolatunk erejével és kitartó hittel, bármekkorát álmodunk, az valóra válhat! Ezzel akár megváltoztathatjuk a világ gazdasági helyzetét, hiszen lehet, hogy sokan bátorságot nyernek a példánkból, és befektetnek majd, céget nyitnak, tőzsdézni kezdenek, és hisznek a saját sikerükben. Végtelen a lehetőségek száma, hogy mekkora változást okozhatunk ezzel a világban. A célunk, hogy minél nagyobb hangot adjunk ennek a rekordkísérletnek, hiszen ez egy új rekordot döntene a business világában. Ezért mondhatjuk, hogy ez egy kreatív üzleti ajánlat! Már regisztráltuk a Guinness World Record internetes oldalán, várjuk a visszajelzést.Most bizonyára sokan őrültnek, bátornak vagy inkább vakmerőnek tartanak titeket. Ti melyikkel jellemeznétek magatokat?

 

Igazából mindegyik szükséges a sikerhez. Őrültnek kell lenned, hogy kitalálj egy ilyen kreatív őrültséget, de bátorság, és sokszor vakmerőség kell ahhoz, hogy végigjárd a sikerhez vezető utat.Ha megvalósul, amiről álmodtok, hogyan tervezitek a jövőtöket tovább?

 

Szeretnénk minél több embernek segíteni ráébredni arra, hogy mindenre képesek vagyunk. Az ember teremtésre, fejlődésre született. Mi magunk vagyunk a csoda, élvezzük ki életünk minden pillanatát, és varázsoljuk széppé a világunkat. A pozitív gondolkodás terjedése a világban már megállíthatatlan. Annyira elkeseredtek az emberek, hogy minden eszközt bevetnek, csak hogy végre változás legyen az életükben. Én azt szeretném, ha a könyvem, amiben részletesen leírom az életünket, és azt, miken mentünk keresztül, hogy idáig eljussunk, példát nyújtson mindenki számára. Mindenkinek egyenként lehetetlen segíteni, de ha valaki igazából megoldást keres, meg is fogja azt találni. Balázs a csodálatos találmányaival szeretné bebizonyítani, hogy a kreatív elme tárháza kifogyhatatlan. Mind a ketten tudjuk, hogy nem véletlenül találkoztunk és okkal tartunk most itt. Tudjuk, hogy helyes úton járunk, és minden nap van miért hálát adni, van kinek segíteni. A világnak szüksége van ránk, mert kell valaki, akire felnézhetnek, akit, akiket követhetnek. Most ott tart az emberiség, hogy a hatalmas káoszban fuldoklók reménykednek, és várják a megoldást, a kezdő lökést. Mi már megedződtünk, erősek vagyunk, kellő tapasztalatot szereztünk ahhoz, hogy képviseljük világszerte a gondolat teremtő erejét. Az az ember, aki végül hozzájárul, hogy az álmunk megvalósuljon, nem csak saját magát és a vállalkozását teszi világszerte ismertté, de elkerülhetetlen, hogy egy csodálatos eszme részese legyen. Bátran ki merem mondani, hogy ha ez sikerül, mi leszünk a világ legjobb üzletemberei, és a vevő a világ legjobb befektetője! Szeretnénk minél több újságban szerepelni, tv-ben, rádióban, nem csak Magyarországon, hanem itt Amerikában is. Több e-mailt küldtünk már a New York Times- nak, de még nem kaptunk választ. Bízunk benne, hogy ez után az interjú után egyre több felkérést fogunk kapni és gyorsan el fog terjedni a hírünk mindenhová. Februárra már elígérkeztünk Kassai Csillának (író, előadó és motivációs tréner, az 5ről-6ra csoport alapítója) egy interjúra, márciusban pedig az Élet Magazintól Dudás Mária fog velünk beszélgetni.Milyen jó tanáccsal látnátok el azokat a bátor, vagy őrült embereket, akik hozzátok hasonlóan, mernek álmodni és cselekedni?

 

Sohasem szabad feladni, mert a gondolat, hogy vajon miről maradtál le, elviselhetetlen. Az élet egy játék, de te döntöd el melyik csapatban, és hogyan játszol. Az a szabály, hogy nincs szabály. Ha jön egy inspiráló gondolat, cselekedj, nem véletlenül bukkant elő. Tarts ki a végsőkig, mert magadat hagyod cserben, ha gyenge vagy. Mindenki mond majd mindenféléket rólad, neked, a hátad mögött, de meg kell tanulnod kizárni ezeket és nem venni tudomást róluk. Csak te létezel most és a céljaid. A sikeres emberek, a feltalálók, a nagy gondolkodók, mind-mind különcök voltak. Kirekesztették őket, furának mondták a viselkedésüket. De végül hatalmasat alkottak és nyomot hagytak a történelemben. Ha hiszel magadban, mindenre képes vagy!
2012 az ÁLMOK ÉVE!Úgy legyen! Kevés ilyen elszánt, és céltudatos fiatallal találkoztunk, mint amilyenek ti vagytok. Kívánjuk nektek, hogy álmotok váljon valóra, és sok embernek tudjatok segíteni pozitív gondolkodásból, célkitűzésből, és kitartásból személyes példátokon keresztül!ZM Univerzum Médiastúdió, Boston, 2012. január

Pozitívan gondolkodó fiatalok

english webpage: www.millionairesrecord.wordpress.com

facebook: http://www.facebook.com/pages/Renata-and-Balazs/229057407110960

 skyp: csurgo.balazs

 e-mail: balu.reni@gmail.com
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!